Boligselskaber

BoligselskaberVi udfører også malerarbejde for en masse forskellige boligselskaber på deres ind og udflytninger på flyttelejligheder. Vi arbejder dagligt i tæt samarbejde og dialog med inspektør, viceværter og ejendomsfunktionærer og sikre at de altid er færdig til aftalt tid. Vi udfører også gulvarbejde med afslibning og lakering af gulvene og vi udfører også gulvarbejde på gulve i sportshaller og festsale hvor der arbejdes med en anden type lak som kan modstå større belastning og slitage.

Vi tømmer også lejlighederne for inventar og efterladte møbler og hvidevarer. Selv ved dødsbo eller totalt forladte lejligheder tømmer vi det hele og efterfølgende  foretager vi også rengøring samt bortkørsel af skrald til lossepladsen.

Vi udfører også alle de andre drift og vedligeholdelse opgaver for boligselskaberne.

Det kan være maling af facadepartier både døre og vinduer fra stillads eller lift. Det kan også være maling af facaden med silikat maling med en sokkel afskærring mod jorden.

Vi påtager os også facade afrensning med højtryks renser og lift eller tagrender og tag.

Det kan også være maling af cykel skure, carporte, læhegn skralde skure eller maling af trappe opgange… Især maling af trapper er noget vi gør os meget i og har stor erfaring.

Vi har adskellige biler og personale til at kunne varetage sådan flyttesager især når der skal laves så meget på kort tid med mange håndværkere indvolveret. Desuden bliver det hele registreret elektronisk og vi kan gøre tingene mere effektivt og rationelt på den måde.

  • Vedligeholdelse af trappeopgange

  • Maling af flyttelejligheder

  • Maling af vinduer, døre og karme

  • Facademaling

  • Maling af indgangsparti

  • Vedligeholdelseskonto

Vi løser alle typer maleropgaver for boligselskaber udendørs som indendørs.

Kontakt os på (+45) 59 50 01 69 eller info@leifjensenmaler.dk og få en snak eller et uforpligtende tilbud på malerarbejde til dit boligforening