Ejendomsselskaber

Maler til erhverv og kontor

Maler til erhverv og kontor

Maler til erhverv og kontor

Vi arbejder også for ejendoms selskaber og hjælper med istandsættelser i forbindelse med indflytningen og udflytninger eller ombygninger.

Vi har mange års erfaring med disse opgaver og er gode til at gå i dialog med de andre håndværkere. En god dialog er vigtig for at opgaven til løses til den rigtige tid og kvalitet.

Vi kan udføre alle typer for maler arbejde og påtager os også gerne gulvarbejdet og den afsluttende rengøring.

Uanset hvilken type opgaver I måtte have er vi også istand til  at udføre andre arbejder i forbindelse med istandsættelse trapper, facader eller vinder. Vi laver også tømrer, murer, el, glarmester og stillads , så det kan laves som en samlede opgave hvor vi står for koordineringen af hele opgaven og vi sikre os at alle faggrupper fungere godt sammen og levere den ønskede kvalitet og overholder den aftalte tidsplan. Vi styrer hele opgaven sådan at I ikke behøver tænke på styringen af selve opgaven. Den klarer vi…

Industri

Maler til eendomsselskaber og industri

Maler til ejendomsselskaber og industri

Vi arbejder også indenfor industrien og har den fornødne ekspertise og uddannelse til dette.

Stillads kursus, første hjælp og sikkerheds kursus har alle medarbejderne, så de krav lever vi også op til som en seriøs samarbejds partner.

De fleste svende har mange års erfaring og vi går meget op til god kvalitet altid levere til tiden.

Og så kan du levere arbejds opgaven til os og så kan du bruge din tid noget andet end at holde øje med vores arbejde bliver udført korrekt. Alle svendene er selvstændige og kan håndtere opgaverne selvstændigt.

Vi sprøjter også større arealer lofter eller vægge eller spartle gips i større mængder. Desuden maler vi også epoxy gulve med kvalitets produkter fra Haggmans.

Vi bruger kun miljø venlig maling og vores leverandør, Beckers farvecenter, har adskellige miljø malinger i forskellige serier som vi selvfølgelig bruger når opgaven tillader det. Vi gør meget ud af ikke at skade miljøet mere end højst nødvendigt og disse krav stille vi også til vores leverandører.

Vi tror på at en god dialog og forståelse er nøgle ordnede til et godt samarbejde.