Om Leif Jensen Malermester

Midt under olie krisen i 1974 så Leif Jensen Malermester dagens lys d. 2 februar i beskedne lokaler i Kærby. De første 10 år i mindre omgivelser, men så byggedes der nye og større lokaliteter ved Søen 5a i samme by med plads til lager og værksted.

Som årene gik blev der behov for en administrativ hånd grundet travlhed og en fuldtids stilling som kontor og bogholder blev besat af Leif Jensens kone.

Der blev arbejdet hos private, boligselskaber, godsejere, den store industri og erhvervslivet og denne gode blanding har været en del af successen. Samtidig med stor fokus på god service og kvalitets håndværk blev der beskæftiget 6-8 svende om året og en ide opstod som følge af successen.

Beckers farvecenterHvorfor ikke sælge malermesterens egen maling til private personer som gerne vil have kvalitets maling til en fornuftig pris. Og ja, det ville de private gerne have og kunderne kører glædeligt fra Kalundborg til Kærby for at få kvalitets maling.

Årene gik og pludselig var pensions alderen ved at nærme sig og der skulle tages stilling til hvad med firmaets fremtid. Desværre var der ingen i familien egne rækker som havde lysten til at overtage, og i 2012 blev firmaet solgt til JP Hoverby AS.

JP Hoverby AS er et familie ejet firma med base udenfor København og med samme fokus på kvalitet og håndværk var det et meget naturligt valg og perfekt match for begge parter.

Firmaet drives i dag videre i samme ånd med fokus på de samme værdier og med de samme svende som har mange års erfaring. De gule biler er der kommet flere af, tøjet frisket op og butikken er flyttet til ny adresse, men alt sammen for at udvikle og sørge for at Leif Jensen Malermester stadig levere kvalitets arbejde og maling til fornuftige priser.

Følg os på facebook